BASES LEGALS

Aquest concurs està organitzat pel Gremi de Llibreters de Catalunya. (En endavant, Gremi), amb domicili social al Carrer Mallorca, 272-276 1ª Planta, 08037 Barcelona (Espanya), d'acord amb les regles contingudes en les següents normes:

1.     Requisits de participació

El concurs s’inicarà el 23 d’abril a les 00:01 i finalitzarà el mateix diumenge 23 d’abril a les 24:59. Els menors d’edat no poden participar en el concurs.

Per participar en aquest concurs és imprescindible el coneixement i l’acceptació d’aquestes bases, així com la conformitat de tots els termes legals establerts en aquest document.

Els concursants accepten totes les regles d’ús.

2.     El concurs

Per participar, els concursants hauran de pujar un vídeo o una foto a través de l'aplicació mòbil Un Llibre Per Mi. La foto o vídeo haurà de ser un #selfie individual o grupal i s’haurà d’enviar a través de l'aplicació.

Es crearà una galeria de fotos i vídeos que es podrà veure a través de l'aplicació i/o a través de Intragram fent servir l'etiqueta #UnLlibrePerMi. Tots els continguts enviats seran moderats per l’Equip de Comunicació del Gremi de Llibreters de Catalunya. Només els vídeos aprovats i pujats podran competir per endur-se el premi.

Els concursants també hauran de pujar la foto Selfie o videoSelfie al seu Instagram i agefir l'etiqueta  #UnLlibrePerMi.

3.     El premi

El guanyador serà escollit per un jurat format per membres de la junta del Gremi de Llibreters de Catalunya i de l’Equip de Comunicació, que avaluaran l'originalitat del vídeo o foto Selfie entre aquells que compleixin els requisits establerts en el punt 2.

El jurat es reserva el dret de no concedir els premis en cas que consideri que els continguts enviats no compleixen amb els requisits establerts en el punt 1. El premi no pot ser canviat per diners.

El Gremi comunicarà la foto o vídeo guanyadors a través del seu Instagram (www.instagram.com/unllibrepermi) i a través de l'App.

3.1. Categories i Premis

S’estableixen 4 categories de premis:

 • El més original, premiat amb un Dinar per a 2 persones a l'alkimia de Jordi Vilà.
  2 menús alkimia amb beguda inclosa (aigua, vi i cafès. Licors i destil·lats no inclosos) per gaudir al nostre restaurant de dimarts a dijous al migdia. Vàlid 12 mesos des de l'entrega del premi.
 • El més romàntic, premiat amb una nit a Montanyà Hotel & Lodge que inclouAllotjament en habitació confort per a 2 persones + Esmorzar bufet al restaurant de l’hotel + 1 Accés per persona al circuit hidrotermal de 90 minuts.
  Segons disponibilitat. Validesa 6 mesos
 • PortAventura World col·labora oferint un pack familiar de 4 entrades d'un dia a PortAventura Park com a premi al selfie més divertit. Un cop es determini el guanyador del premi, s'emetran les entrades per un día concret i s'enviarem a l'adreá indicada per el guanyador.
  • Carrer d'Hedilla, 110 - 08031 BarcelonaEl de Sant Jordi, premiat amb un dinar amb l’escriptor Màrius Serra al Sopa de Lletres, per a parlar de creativitat, de lectures i passions literàries en un ambient relaxat i saludable.
   Sopa de Lletres, menjar i lletres saludables. Al capdavant: Dolors Borau i Oriol Izquierdo. Carrer d'Hedilla, 110 - 08031 Barcelona

4. Privacitat i drets legals

Els concursants declaren i garanteixen que les fotos i vídeos pujats són la seva propietat o, si no, que tenen permís per publicar-los.

El concursant es responsabiliza del contingut del vídeo o foto i no qui l’allotja.

Els continguts de tercers o de persones menors d’edat no seran permesos.

El Gremi de Llibreters de Catalunya es reserva el dret de cancel·lar aquest concurs o modificar la normativa oficial. En cas que així ho fes, s’informaria degudament al concursants mitjançant un correu electrònic.

5.Política legal

Sota la legislació sobre protecció de dades personals, el Gremi de Llibreters de Catalunya amb domicili social l Carrer Mallorca, 272-276 1ª Planta, 08037 Barcelona (Espanya) informa als participants que les seves dades seran incloses  en un sistema d'arxiu que pertany a Gremi de Llibreters de Catalunya, amb el propòsit de la gestió de la seva participació en aquest concurs.

Els concursants donen al Gremi la seva autorització per enviar informació comercial i promocional .

Els concursants se'ls informa que poden exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i / o oposició respecte les seves imatges i dades personals mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça: info@maitaigroup.es.